Druid´s Dream – ny spilleautomat fra NetEnt

NetEnt har gjort det igjen. De har skapt en vill spilleautomat som tar oss med langt inni de dype skoger. Der ferdes rovdyr og urfolket lever hånd i hånd, og juveler stadig dukker opp. Druid´s Dream er en tradisjonell 5 hjuls ruller med 20 potente ruter. La oss se litt nærmere på denne nye spilleautomaten med vakker bakgrunnsmusikk.

Spill Druid´s Dream på Betsafe

Druid´s Dream - ny spilleautomat fra NetEnt

Spillfunksjoner i Druid´s Dream

NetEnt har turt å endre litt på de vanlige spillfunksjonene, uten at det betyr noe. Alt er relativt likt, bare plassert litt annerledes. Det å kunne spinne med mellom-tasten har blitt mer og mer viktig.

En annen forskjell er at NetEnt har fjernet mynt-nivå, og heller varierer innsats ved å endre valør. Den går mellom 0,01 og 20 og gir en innsats på brettet mellom 0,20 og 400. Velger man norske kroner kan man gange tallene med ti.

Hvordan vinne på Druid`s Dream

Det er en intens spilleautomat som gir gevinst fra både høyre og venstre. Dessuten har spillet stablete wilds, som kan låses for å gi re-spin. Man vinner uansett en gevinst om tre like symboler havner på en av de 40 faste gevinst-linjene.

Scatter-wilds kan oppstå på de tre hjulene i midten for å gi enorme gevinster. Remsene med wilds har nemlig scatter-symbol i enden som gir full bonus når to slike oppstår i midten. Bonus-runden er intens.

Bonusen i Druid`s Dream

Bonusen gir 8 gratis spinn som kan utvides dersom bjørnen dukker opp med wilds i midten. Store gevinster er i vente, og dersom det lander vil man fort merke det. Det er ulven som har den høyeste verdien av symboler, med 375 X i beste fall. Bonus runden har også nudge funksjon, der hjulet kan klikke nedover eller oppover for å utbetale gevinster.

Trommene i bakgrunnen øker takten mest man spiller i bonus modus for å gi enda mer spenning til spillet. Det er spesialsymbolet wild som har den aller største verdien, men kan ikke fylle brettet totalt. På hjul 1 og 5 opptrer de som single wilds.

Druid´s Dream – Konklusjon
Det er bare å ta av seg hatten for NetEnt. De leverer spill på høyt nivå hver gang, og man får virkelig lyst til ås pille Druid`s Dream. Spillet gir også en tro på at det er mulig å vinne, noe også vi mener er mulig på denne automaten som har lav volatilitet og en tilbakebetaling på 96 %.
Til Betsafe