Ny spilleautomat – Wings of Riches

Wings of Riches er en ny automat fra NetEnt, en av de aller største og mest anerkjente leverandørene i dette markedet. Som så ofte i deres spill finner man her 5 hjul, 3 rader, og til sammen gevinstlinjer. Du kan spille både på vanlig PC eller Mac, på mobilen, eller på nettbrettet. Les på Spilleselskap.com hvor du enn kan spille det nye spillet.

Dette er en automat med et alve-tema hvor wildsymbolene sprer seg ut når du får gratis spinn, i spesielle runder der vinnersatsene stiger med hele fem-gangen. Med en innsats som kan gå helt fra et par kroner til over 4 000, er dette en automat for alle fra småspillerne til de store gamblerne.

Spill på Wings of Riches senere i desember på Unibet

Ny spilleautomat - Wings of Riches

En mystisk atmosfære i Wings of Riches

Det er noe magisk over hele denne automaten. Du befinner deg i et undringens land, en mystisk regnskog som ved første øyekast virker ugjennomtrengelig. Du vil se ulike blomster og insekter, i tillegg til de ulike alvene som dekker skjermen. Se særlig opp for den rødhårede alven, får du fem av ham på en gevinstlinje vanker det 75 ganger innsatsen selv i ordinært spill. Du kan vinne dersom du får 3, 4 eller 5 av et symbol på rad på en gevinstlinje. Les mere på Spilleautomater.nu

Wilds og gratis spinn

I Wings of Riches er det en løvetann som er wildsymbolet. Dette symbolet kan dukke opp på de tre hjulene i midten, hjul 2, 3 og 4. Dette symbolet kan erstatte alle andre symboler og kan også trigge en spesialfunksjon, som kalles Spreading Wilds. Denne funksjonen ligner på den man finner i mange NetEnt spill, hvor wildsymboler forplanter seg utover hjulene ved at andre symboler forandrer seg og også blir løvetenner.

En øyenstikker er scattersymbolet i Wings of Riches. Hvis du får tre eller flere på skjermen samtidig, vanker det gratis spinn. Du får minst 10 free spins, og kan også få flere mens du spiller dem. Da kreves det også bare to scattersymboler for å utløse flere, i tillegg til at du garantert får minst ett wildsymbol per spinn.

Dette er et enkelt, pent og greit spill, som kan gjøres mye mer innbringende hvis du treffer skikkelig med wilds og free spins.
Til Unibet