Spill med bonuskjøp hos ComeOn

Ønsker du å øke vinnersjansene dine raskt er bonuskjøp et godt alternativ. Det er en funksjon som hindrer deg i å snurre hjulet og i stedet kommer direkte til en bonusrunde. Hos ComeOn kan du spille med bonuskjøp på deres utvalgte spilleautomater.

Sjekk ut kasinoet på ComeOn.

Spill med bonuskjøp hos ComeOn

Hva er et bonuskjøp?

Så hva er et bonuskjøp for noe egentlig? Hvis du definitivt ønsker å komme til en bonusrunde når du spiller kan du kjøpe en vei direkte dit ved hjelp av en bonuskjøpsfunksjon. Da trenger du ikke spinne der men betale med saldoen din. Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte spilleautomater hos for eksempel ComeOn. Det er noen delte meninger om hva spillerne synes om denne funksjonen. Det er de som mener at dette fjerner mye av spenningen du får ved å spinne deg frem til en bonusrunde. Uansett hva du synes er det fritt fram å velge selv slik at muligheten finnes kan være ganske fint.

Spill som tilbyr funksjonen til ComeOn:

Bonanza – Med spesialfunksjoner som Dual Reaction, Free Spins, Megaways og ubegrensede multiplikatorer er dette en spilleautomat du ikke må gå glipp av.
Infectious 5 xWays – Møt spennende utfordringer og jag etter symboler som xWays og Wild med superheltene Havoc, Mind Flayer, Torch, Toxicity og Misery.
Deadwood – Et nostalgisk westerneventyr som er spekket med bonusfunksjoner og gratisspinn.
Extra Chilli – Denne krydrede spilleautomaten tilbyr spillere totalt 117 649 gevinstlinjer med sine 6 hjul og en sjanse til å vinne opptil 20 000 ganger innsatsen.
Joker Bombs – En spilleautomat med et fargerikt tivoli tema. Den er bygget i et 6×5 rutenett. Spillet gir sjansen til å vinne opp til 5000 ganger innsatsen din.

Ytterligere 7 spilleautomater med funksjonen:
Stack´em
Wanted Dead or a Wild
Cluster Slide
Dead or Alive 2
Dream Diver
Reel Rush 2
Chaos Crew

Du finner alle spilleautomatene hos ComeOn