Yucatans Mystery – spilleautomat fra Red Tiger

Yucatans Mystery er et morsomt spilleautomat fra Red Tiger Gaming. Det er tydelig at spillmakerne ble inspirert av mayakulturen og Maya folks historie da de laget denne spilleautomat. Hvis du vil prøve deg ut er spilleautomaten i Betsafes casino.

Ta en titt i dag på Betsafe.

Yucatans Mystery – spilleautomat fra Red Tiger

Yucatans Mystery

Dette er en spilleautomat som er bygget på en klassisk måte med 5 hjul og 30 gevinstlinjer. Når du spiller Yucatan’s Mystery får du dra på et eventyr i den sentralamerikanske jungelen. Hvis du vil prøve å se ut som om det er en spilleautomat som virker morsom er det utmerket å spille uten penger hos Betsafe. Eller du kjører direkte og spiller med ekte penger. Uansett kan du utforske mysteriene skjult i spilleautomaten på Betsafe.

Funksjoner i spillet

Yucatan’s Mystery tilbyr ikke Wild symboler eller Scatter symboler, men har andre funksjoner som gjør dette til en morsom spilleautomat. Det er i stedet Mystery Coins, Free Spins och Super Mystery Coins.

Mystery Coins:
Under basisspillet kan disse mystiske myntene vises, men også under en gratisspinnsrunde.

Free Spins:
Hvis du får tre gratisspinnsymboler hvor som helst på hjulene aktiveres gratisspinnrunden og det øker sjansene dine for større gevinst.

Super Mystery Coins:
I løpet av spillet kan Mystery Coins symbolet øke i størrelse og utvikle seg til Super Mystery Coins. Disse Super Mystery Coins beveger seg i spillet og gir deg enda større sjanser for å vinne kombinasjoner.

Sammendrag

Yucatan’s Mystery er en spilleautomat med et morsomt tema og stilig design. Det du kan se som et minus er at den maksimale fortjenesten ikke er så høy, 4284 ganger innsatsen din. Den har heller ikke noen god RTP men ligger på 95,7%, noe som kan sees på som ganske lavt sammenlignet med andre spilleautomater. Mystery Coin og Free Spins funksjonene gjør imidlertid spillet ganske morsomt uansett. Du må rett og slett prøve spillet for å se om det er noe som passer deg.

Test spill i dag på Betsafe.